auto de inchiriat inchirieri auto car rental


De ce sa alegi firma noastra de inchirieri?

 

Nu inchiriem masini pe perioade de sub 4 zile

Refuzam din start orice inchiriere mai scurta de 4 zile, si orice inchiriere plasata de azi pe maine (adica cu mai putin de 48H in avans fata de data de livrare). Din postura de intermediar ne rezervam dreptul sa plasam cererea cu orice furnizor.

 

Nu inchiriem masini soferilor incepatori sau sub 21 de ani

Clientul trebuie sa aiba o vechime de minim 1 an a permisului de conducere, si sa fi implinit varsta de 21 de ani la data inchirierii. Exceptie fac soferii care au absolvit cursurile auto la scoala de soferi din cadrul companiei noastre.

 

Avem 166 de autoturisme de inchiriat

Toate masinile sunt achizitionate noi (majoritatea in 2009). Nici o masina nu este mai veche de 3 ani.

 

Acoperire in toate judetele din Romania

In plus, in anumite judete (vezi aici lista) putem livra orice masina din flota noastra. Daca masina respectiva va fi in alt judet, unul dintre agentii nostri de inchirieri auto o va conduce in judetul solicitat.

 

Livrare si predare gratuita, in orice judet din tara

In functie de orasul solicitat, agentii nostri va vor contacta pentru stabilirea detaliilor de livrare. Din acest motiv este extrem de important ca adresa de mail si telefonul introduse in formularul din stanga sa fie corecte.

 

Taxa de aeroport 0 Euro

Livrarea in aeroport se face fara taxe. Suntem una dintre putinele firme din&nbspRomania care nu taxeaza acest serviciu. Asadar puteti comanda masina cu livrare direct in aeroport.

 

Voucher de raspundere 0, gratuit

Nu este perceputa o alta suma in caz de avarie neintentionata a masinii inchiriate. Aceasta optiune este inclusa in pachetul de asigurare.

 

Asigurare CASCO completa a masinii

Inclusa in tariful de inchiriere perceput de firma noastra. Astfel sunteti acoperit in caz de furt sau avarie a masinii inchiriate.

 

Asigurare RCA inclusa

Toate preturile includ taxe si TVA

Preturile noastre sunt complete si finale, si nu includ taxe ascunse. Principiul abordat este : ce vezi, platesti.

 

20 de agenti de livrare in tara

Livrarea este personala. Agentii nostri se vor deplasa cu masina de inchiriat direct in locul solicitat de dvs. si va vor preda cheile si actele masinii, precum si contractul si factura.

 

Asistenta rutiera in caz de avarii

Toate masinile noastre sunt asigurate complex CASCO. Scopul garantiei este de a preveni cazul in care un client fura direct masina inchiriata de firma noastra. Daca intentiile dvs. sunt corecte, va recomandam sa folositi serviciile noastre cu toata increderea suntem aici pentru a va ajuta.

 

Dispecerat unic la nivel national

Prin intermediul numarului de telefon, disponibil non stop. Puteti astfel rezerva o masina in orice oras din Romania.

 

Rezervarile online

Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare in orice moment si fara explicatii aditionale. Trebuie sa intelegeti ca depindem de clientii nostri, si ca rezervarea nu va garanteaza obtinerea serviciului. O masina furata, lovita, sau imobilizata ne va obliga sa anulam rezervarile pe ea, pentru ca pur si simplu nu le putem onora. Tocmai din acest motiv plata se face la livrare. In plus prin utilizarea acestui website declarati ca intelegeti si acceptati pe deplin termenii de inchiriere.

 

Sedii si adrese

Sediile si adresele din pagini sunt incluse doar pentru a fi indexate de Google Maps. Livrarile se fac personal la domiciliul clientului, din cea mai apropiata zona unde o masina este disponibila.

Program Non Stop

Asteptam apelurile dvs. telefonice si cererile de rezervare 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana. Reprezentantii nostri sunt disponibili atat in perioada sarbatorilor, cat si in afara programului, pentru livrari si predari.
 

rezervari auto

Toate drepturile rezervate. Continutul acestei pagini nu poate fi copiat fara acceptul nostru.

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini