auto de inchiriat inchirieri auto car rental


In orice judet din Romania, firma noastra poate opera cu taxa 0 de livrare si predare. In plus in cadrul urmatoarelor orase, masina poate fi adusa direct din parcul auto Bucuresti (unde avem circa 140 de masini).

 

Pentru orasele de mai jos, puteti rezerva orice masina de pe acest site. Daca orasul unde doresti livrarea nu este inclus in lista de mai jos, agentii firmei iti vor face o oferta pentru un model similar, daca masina respectiva nu este disponibila.

 inchirieri auto romania

 

Lista oraselor unde pot fi livrate si masini fara perceperea nici unei taxe de livrare sau de predare. Oferta este valabila inclusiv in aeroporturile oraselor din lista de mai jos. Livrarea se face personal de agentii companiei noastre de inchirieri auto, in data solicitata, la locul specificat in forma de rezervare din partea stanga a acestui site. Imediat dupa plasarea unei rezervari veti fi contactat prin email pentru confirmare.

 

 

 

Alba-Iulia Giurgiu Satu-Mare
Arad Galati Tulcea
Aeroportul Baneasa Iasi Targu Jiu
Bucuresti Piatra-Neamt Targoviste
Buzau Miercurea-Ciuc Timisoara
Braila Oradea Valcea
Brasov Aeroportul Otopeni Vaslui
Baia-Mare Ploiesti Vrancea
Bacau Pitesti Zalau
Craiova Romania Ialomita*
Cluj-Napoca Resita Calarasi*
Cluj (periferie) Slobozia Botosani*
Constanta Slatina Harghita*
Covasna Suceava Teleorman*
Campulung Sibiu Mures*

 

* Masinile sunt livrate din parcul auto din Bucuresti, iar rezervarile trebuie plasate cu cel putin 48H inainte de data efectiva de livrare.

 

In plus, in Bistrita, Maramures, Gorj, Dolj, Mehedinti, Caras si Hunedoara, rezervarile trebuie plasate cu minim 72 de ore inainte de data efectiva de livrare. 

 

Pentru relatii suplimentare privind procedura de inchirieri auto va recomandam sa vizitati pagina de servicii sau sa sunati la 0732.545.342. Ne puteti adresa orice intrebare sau sugestie direct prin email, la adresa office@inchirieri-auto.com

 

In plus, toate masinile de inchiriat sunt mai noi de 3 ani (vechimea maxima fiind 2007-2008). Circa 70% din toate masinile disponibile pentru inchiriat sunt achizitionate in 2009. Ele nu prezinta nici un fel de banner sau marcaj autocolant cu rent a car.

 

Daca doriti sa vizitati aceasta pagina in limba engleza va recomandam sa vizitati carrental.ro, un site partener. La toate ofertele prezente pe acest site, prezentand codul WU5! veti beneficia de un discount aditional in valoare de 5%. Va asteptam sa rezervati o masina alaturi de firma noastra de inchirieri auto.

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini