auto de inchiriat inchirieri auto car rental


Despre Inchirierile Auto pe Termen Lung
 

Propunerea firmelor de profil reprezinta o solutie de externalizare a intregii activitati legata de intretinerea si managementul parcului propriu, pemitandu-va sa va canalizati eforturile spre obiectul dumneavoastra de activitate, economisind astfel timp, energie si nu in ultimul rand bani.

 

Un alt beneficiu al folosirii acestui serviciu este predictibilitatea costurilor (chiria este fixa pe perioada contractului) si faptul ca valoarea chiriei este integral deductibila. De asemenea in cazul unei retrageri ulterioare de pe piata, compania dvs. nu va pierde leasingul si nu va fi nevoita sa achite penalizari.

In plus firmele din Romania nu solicita avans spre deosebire de solutia de finantare prin leasing, iar decizia de utilizare a serviciilor noastre nu va va afecta bugetul de investitii. Plata se efectueaza lunar contra unei singure rate care include chiria autoturismului.

 

Preturile de inchiriere includ de regula:

 

1. Chiria pentru folosinta autoturismului

2. Contravaloarea reviziilor, a consumabilelor (ulei, filtre, kit distributie, antigel) si a tuturor reparatiilor. Reviziile se vor efectua la fiecare 15,000 km in functie de firma.

3. Asigurarile RCA si CASCO

4. Administrarea dosarelor de dauna care fac obiectul asigurarilor

5. Taxele si costurile legate de inmatriculare

<!--<![endif]-->

 

 

Fleet Management
Adresa Biroului National
Mosilor, Bucuresti   023043
Romania
Email:

 

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini