auto de inchiriat inchirieri auto car rental


Inchirieri Auto Braila

 

Municipiu, reşedinţa judeţului, cu acelaşi nume, situat în Podişul Moldovei (Culoarul Siretului), de o parte şi de alta a Bistriţei, pe terasele inferioare ale râului, dar îndeosebi pe partea dreaptă. La N de oraş îşi poartă apele râul Trebeş, iar la S, la cca 6 km, Bistriţa confluează cu Siretul.

 

În raport cu nucleul central, oraşul s-a extins tentacular spre N, până în dreptul aeroportului, pei direcţia şoselei spre Buhuşi; la E, peste valea Bistriţei şi paralel cu ea; spre -V, către Măgura şi spre S, pe dreapta Canalului Letea, ocupând o supMfaţă de cca 40 kni2. Altitudinea minimă este de 150 m, în partea de S, intre Canalul Letea şi vechiul curs al Bistriţei, iar cea maximă, de 220 m, în Dealul Bacăului.

 

Lacurile de acumulare de pe Bistriţa, din zona oraşului, aduc o notă de pitoresc cadrului natural, sporind frumuseţea acestei străvechi aşezări. B. este un important nod feroviar pe magistrala Bucureşti (302 km) — Suceava (148 km); tot de aici o derivaţie îl uneşte cu oraşul Bicaz (86 km). 0 poziţie favorabilă ocupă şi ca nod rutier pe magistrala E 85 (Bucureşti — Suceava, în continuare oraşul Siret, cu trecere în Ucraina), aflându-se la 44 km de Roman pe E 85, la 83 km de Vaslui pe DN 2F, la 66 km de Comăneşti pe DN 2G, la 48 km de Oneşti pe DN 11/E 572

 

Inchirieri Auto Bacau

Adresa Biroului

Bacau
Romania
Dispecerat +40 732 545 342
Email:

 

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini