auto de inchiriat inchirieri auto car rental


Inchirieri Auto Baneasa

Oferim servicii de inchirieri auto cu ridicare gratuita din Aeroportul Baneasa (BBU).

 

Cum puteti rezerva o masina?

 

inchirieri auto

 

Vrei sa inchiriezi o masina ieftina in aeroportul Baneasa? Cauti o firma care poate livra masina direct in aeroportul Traian Vuia (Baneasa)? Vrei ca livrarea sa se faca oricand vrei, si sa fie gratuita?

 

Un agent de inchirieri auto din Baneasa, te poate astepta la ghiseul de sosiri internationale cu cheile masinii, care este parcata chiar in fata aeroportului. El iti va inmana un contract, factura, si chitanta, iar dupa legitimarea cu cartea de identitate si incasarea platii (cu cardul sau cash), va oferi cheile masinii. Masina de inchiriat, va avea rezervorul plin si va fi livrata curata (tocmai spalata).

 

[+] Arata ghidul turistic al orasului Baneasa

 

 

 

 

 

Aeroportul International Baneasa – Bucuresti, cunoscut acum sub denumirea de Aeroportul International “ Aurel Vlaicu” este un aeroport important din Bucuresti, al doilea aeroport din Romania, ca marime , din punct de vedere al traficului de calatori, dupa Aeroportul International “Henri Coanda”.

 

Date despre aeroportul international Baneasa, si inchirieri.


Doriti sa beneficiati de serviciul de rent a car in Baneasa? Aeroportul International “Aurel Vlaicu” este situat la mai putin de 7 km nord de orasul Bucuresti, pe DN1, dispunand de o pista de 3,200 m lungime si 60 m latime. In prezent, Aeroportul International “Aurel Vlaicu” este folosit intens de companii de aviatie mici sau cu cifra de afaceri mica, mai ales de cele cu zboruri “low cost”, precum Blue Air, Wizz Air, Sky Europe, My Italia, My Air. De exemplu, Blue Air leaga acest aeroport cu o serie de destinatii internationale, printre care se numara, Paris, Frankfurt, Brussels, Valencia, Madrid, Roma, Berlin, Maastricht, Barcelona, Kiev, Torino, Lyon, Verona si Venetia. Daca veniti din aceste directii puteti ateriza si in Henry Coanda, caz in care va trebui sa cititi sectiunea de inchirieri auto in Otopeni.

 

Cursele aeriene din Baneasa


My Air si Sky Europe ofera zboruri spre Bratislava, Milano, Elvetia si Napoli.  O data aterizat va puteti deplasa, chiar la ghiseul firmei noastre de inchirieri auto din Baneasa, unde un reprezentant va va astepta cu cheile masinii de inchiriat. Aeroportul International “Aurel Vlaicu”  are ca obiect principal de activitate dezvoltarea si modernizarea  bunurilor din patrimoniul sau, asigurarea serviciilor aeroportuare pentru tranzitul de persoane, marfuri si posta, efectuarea de  servicii, intretinere, reparare, lucrari de exploatare,  in vederea asigurarii conditiilor pentru plecarea, sosirea si manevrarea la sol a aeronavelor in trafic national si/sau international, precum si servicii de interes public national.

 

Legatura aeroportului Baneasa cu orasul Bucuresti  se face si prin liniile de transport in comun 783 si 131, sau prin taxi.  Astfel, daca doriti puteti lua un taxi si inchiria masina dorita din alt punct, precum Bucuresti. Aeroportul International “Aurel Vlaicu” dispune de facilitati precum: parcare autovehicule 200 locuri, unde noi  vom parca inclusiv masina inchiriata, salon oficial  (pentru conferinte de presa, intalniri de afaceri etc.), snack bar, coffee bar, rent a car (ghiseele sunt amplasate in zona de plecari a aeroportului), taxi, agentii de turism, securizare bagaje, exchange office, transfer bancar, internet, telefoane publice, automate cafea si bauturi racoritoare, difuzarea presei, cabinet medical non-stop, facilitati mama si copilul, facilitati persoane cu dizabilitati, zona magazine.

 
Pe Aeroportul International “Aurel Vlaicu” au aterizat in timp multe personalitati internationale. In plus numeroase personalitati din diplomatia internationala au decis sa rezerve o masina alaturi de firma noasta de inchirieri auto, si sa dispuna de livrare direct in aeroportul Baneasa.

 

 

Inchirieri Auto Baneasa
Adresa Biroului
12 Aeroportul Baneasa
Baneasa, Bucuresti   013952
Romania
Dispecerat +40 732 545 342
Email:

 

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini