auto de inchiriat inchirieri auto car rental


Inchirieri Auto Braila

 

Acum poti rezerva o masina de inchiriat cu livrarea gratuita direct in Braila? Doresti sa primesti masina direct la tine acasa? Vrei ca livrarea sa se faca oricand vrei, la ora stabilita? Acest serviciu este complet gratuit la inchirierile auto din Braila.

 

Intai, completeaza formularul din partea stanga cu datele corecte, si masina dorita. Lista masinilor de la inchirieri auto in Braila poate fi gasita aici. Dupa ce ai completat formularul, apasa pe butonul de trimitere. Apoi, primele 30 de minute unul dintre reprezentantii nostri din Braila te va contacta telefonic, pentru  a confirma solicitarea. Daca modelul dorit nu este disponibil, agentul de inchirieri auto din Braila iti va face o oferta avantajoasa, in perioada ceruta.

 

Atentie insa: daca nu completati acest formular si ne sunati, direct la numerele din pagina de contact, nu veti beneficia de nici un discount. In plus formularele completate online au prioritate fata de rezervarile via telefon, deoarece sunt inregistrate direct in sistemul nostru online.

 

Despre orasul Braila si vizita cu masina inchiriata

 

Reşedinţă a judeţului omonin, municipiul Braila este aşezat în partea de NE a acestuia, pe stânga Dunării, unde ocupă o suprafaţă de 3 115 ha. Amplasarea sa geografică, pe un promontoriu, care domină marele fluviu, i-a conferit o poziţie strategică deosebită.

 

Altitudinea minimă este de cca 5 m în zona portului, iar cea maximă de 21 m, spre NV (Movila cu Pisica). Pe calea ferată Braila se află la 199 km de Bucureşti, Ia 31 km de Galaţi şi la 108 km de Buzău. Pe şosea distanţele faţă de oraşele apropiate sunt de 32 km faţă de Galaţi şi de 108 km faţă de Buzău, pe DN 28. asadar  cu o masina de la inchirieri auto Braila puteti ajunge rapid in orasul cautat. Pe Dunăre Braila este legată prin curse zilnice cu oraşele Galaţi, Tulcea şi Sulina. Braila are bogate tradiţii cultural-artistice şi în domeniul învăţământului. Datorită condiţiilor istorice prima şcoală publică datează din 1832, invăţământul cunoscând o dezvoltare deosebită la începutul sec. XX. Astăzi la Braila funcţionează 18 licee, o instituţie de învăţământ superior de stat şi una particulară. Din a doua jumătate a sec. XIX datează o bogată activitate cultural-artistică.

 

Ce sa vizitati cu masina de la inchirieri auto?

 

Puteti vizita cu autoturismul inchiriat, primul teatru (1852) sau cladirea primei orchestră de teatru muzical (1858), în 1859 înfiinţându-se o clasă de muzică; în 1867 Braila avea trei fanfare, iar în 1872 Societatea filarmonică. Ulterior, se înfiinţează orchestra simfonică „Lyra" (1883), iar din 1923 corul „Armonia", care continuă şi azi tradiţia muzicală a oraşului. Dintre societăţile culturale o activitate bogată au avut-o: „Carpaţii" (1883), „Ateneul" (1888), „Liga culturală (1891), „Avântul" (1896). in 1838, se 'infiinţează prima tipografie care tipăreşte între 1839-1842 primul periodic comercial din ţară („Mercur, jurnal comercial al portului Brăila"), iar în 1839 prima publicaţie românească pentru femei „Econoama română sau jurnalul de dame".

 

În Braila s-au născut Panait Istrati (1884-1935), scriitor; Ştefan Hepites (1851-1922), fizician, academician; Mina Minovici (1858-1933), medic legist; Maria Filotti (1883-1956), actriţă; Perpessicius (1891-1971) poet, critic şi istoric literar, academician; Gheorghe Mihoc (1906-1986), matematician, academician s.a. În 1949 se înfiinţează Teatrul Dramatic „Maria Filotti" de azi, în 1951 Teatrul de Copii, iar în 1970 orchestra profesională „Pandelaşul". În Braila se organizează anual numeroase manifestări cultural-artistice: „Festivalul folclorului dunărean", „Salonul de vară al umorului", concursul de muzică usoară „Lotca de aur", „Turnirul epigramei", „Festivalul filmului de amatori" etc.

 

Alaturi de sucursala de inchirieri auto din Braila, puteti sa beneficiati de cele mai bune servicii de rent a car, la preturi corecte, 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

 

Inchirieri Auto Braila

Adresa Biroului

Braila
Romania
Dispecerat +40 732 545 342
Email:

 

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini