auto de inchiriat inchirieri auto car rental


Inchirieri Auto Buzau

 

Doresti sa gasesti o masina ieftina la inchirieri auto orasul Buzau? Cauti o firma care poate livra masina direct in oras, fara nici o taxa? Vrei ca livrarea sa se faca oricand vrei, si  mai ales unde vrei? Acum acest lucru este posibil.

 

Completeaza formularul alaturat cu datele tale corecte, si masina dorita. Lista masinilor disponibile in Buzau poate fi gasita aici. Apasa pe butonul de trimitere. In primele 30 de minute unul dintre reprezentantii nostri buzoieni te va contacta telefonic, pentru  confirma solicitarea. Daca modelul dorit nu este disponibil, agentul de inchirieri auto iti va face o oferta avantajoasa, in perioada ceruta.

 

Atentie. Daca nu completati acest formular si ne sunati, nu veti beneficia de nici un discount. In plus formularele completate online au prioritate fata de telefoane, deoarece sunt inregistrate direct in sistemul nostru online.

 

Despre orasul Buzau: date generale

 

Municipiu, reşedinţa judeţului cu acelaşi nume în cadrul căruia ocupă o poziţie centrală, este aşezat în zona Câmpiei Buzău-Călmăţui, pe terasele de pe partea dreaptă a râului Buzău. Oraşul se desfăşoară la altitudini cuprinse între 85 m. în E (către calea ferată) şi 105 m în partea de NV.

 

Buzau este un important nod feroviar şi rutier aflat la 128 km de calea ferată . Cu masina inchiriata din Buzau, va aflati aproape de orice alt oras central: 112 km pe E 85 de Bucureşti, la 69 km şi respectiv 69 km de DN 1B de Ploieşti, la 33 km şi 32 km pe E 20 de Râmnicu Sărat, la 71 km şi 70 km pe E 85 de Focşani, la 91 km şi 88 km pe E 85 de Mărăşeşti, la 110 km şi 108 km pe E 85 şi DN 24 de Tecuci, la 40 km şi 43 km pe DN 2B de Făurei, la 100 km şi 108 km pe DN 2B de Brăila, la 130 km şi 140 km pe DN 2B de Galaţi, la 98 km, pe calea ferată de Ţăndărei, la 55 km pe E 85 de Urziceni şi la 92 km pe DN 2C de Slobozia.

 

Ce puteti vizita cu masina de la inchirieri auto Buzau?

 

Tradiţia culturală este jalonată de evenimente notabile: în timpul lui Constantin Brâncoveanu, în 1691, se înfiinţează o tipografie în care vor vedea Iumina tiparului multe cărţi în limba română; anii 1722, 1794 consemnează apariţia de şcoli; Dionisie Romano conduce o importantă şcoală ce se deschide la 18 aprilie 1832: în 1846 erau 10 şcoli, în 1867 infiinţându-se primul gimnaziu, azi Liceul „Buzau P. Hasdeu"; în 1873 este organizată prima bibliotecă publică în prezent biblioteca judeţeană „Vasite Voiculescu".

 

Astăzi funcţionează aici 18 licee, un colegiu universitar de stat, trei case de cultură, uniuni de creaţie ale artiştilor plastici etc. Sunt organizate periodic acţiuni culturale de mare interes: Festivalul naţional de teatru comic scurt „Ion Băieşu", Festivalul de muzică. uşoară „Mihaela Runceanu". Toamna culturală buzoiană, Concursul naţional de poezie „Vasile Voiculescu".

 

Nu uitati. Alaturi de sucursala noastra puteti sa va bucurati de cele mai bune servicii de inchirieri auto din Buzau cu livrare si predare complet gratuita.


 

Inchirieri Auto Buzau

Adresa Biroului

Buzau
Romania
Dispecerat +40 732 545 342
Email:

 

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini