auto de inchiriat inchirieri auto car rental


Inchirieri Auto Braila


 
Agregated examinare pentru Menuett Rent a Car Cluj. De ce ne-am ales pentru a evalua serviciile de Menuett Rent a Car? Puţini ştiu că Menuett este una din primele companii de rent a car in Romania, de vreme ce, în anul 2000, când compania a fost infiintata, au fost doar o pereche de agenţi la nivelul ţării. Compania a mers pe o linie clară de atunci. Prin menţinerea este Imaginea vizuala si un site web clar şi simplu, fără nici un complicat Imaginea vizuala, compania a fost mai aproape de clienţi este. Datorită flotei este mai mic (11 masini) societatea este capabilă să respecte este valoarea de bază, sa concentrat in jurul declaraţie de misiune: Vom fi acolo, în timp

Având în vedere că societatea nu opperate la distanţă filiale, datele aici este valabilă numai pentru Cluj
Metodologie: De ce ne-am tăiat grad de încredere? Pentru că Menuett deoarece nu este o mare companie naţională, nu se poate ca imaginii corporative, comparativ cu mai mare de jucatori. Cu toate acestea, este exact la modelul de afaceri, care aduce cea mai mare reveni pentru companie, iar acest lucru devine unul dintre cele puternice avantaje.

Menuett aparut in. Ro versiune în 2000, când piaţa a fost clar, dar pe o curba incipientgrowth. Noi ar trebui să arate în mod clar faptul că, în timp, compania a becomed un solid Google Player, de către primul occuping poziţii cheie în nişă de piaţă (în căutări pentru rent a car Cluj)

Ce ne-a impresionat în acest caz special a fost faptul că această companie este una dintre cele câteva entităţi din România care a reuşit să rang în primul set de rezultate Google cu 0 spam. Desigur, s-ar zice, vârsta nu contează, dar este, de asemenea, accentul pe bază de piaţă care are un impact.

Aşa cum am detectat, probabil, singura de frontieră, care nu a împuternicit Menuett în creştere foarte rapidă a fost în mărime de piaţă. Cu siguranţă în cazul în care societatea whould s-au început în Bucureşti, în creştere rithm (ca număr de autoturisme) ar fi fost mult mai rapidă.

Am decis sa rang Menuett cu numărul maxim de stele, din moment ce noi considerăm că cel puţin pentru Cluj, compania are una din cele mai bune set de oferte disponibile. Noi nu a ţinut cont de gradul de încredere, care a fost stabilit mai mici, deoarece nu este o companie multinaţională, şi am obţinut un număr maxim de stele, prin adăugarea de rating noastre, de asemenea.

 

 

 

Inchirieri Auto Cluj
Adresa Biroului
Aleea Azuga, nr. 1
Cluj, Cluj-Napoca   400451
Romania
Dispecerat+40 732 545 342
Email:

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini