auto de inchiriat inchirieri auto car rental


Inchirieri Auto Baneasa

 

Acum puteti ridica masina inchiriata direct de la biroul nostru din Aeroportul Otopeni (aeroport numit si Henry Coanda), din Bucuresti. Spre deosebire de toate celelalte firme de inchirieri masini, la noi taxa de livrare in aeroport, este de 0 Euro (adica gratuita) atat in Aeroportul Otopeni cat si in Aeroportul Baneasa. Asiguram acest serviciu non-stop, 7 zile pe saptamana.

 

Cum puteti rezerva o masina?

inchirieri auto

Un agent al sucursalei noastre de inchirieri auto din Otopeni, va poate astepta la ghiseul de sosiri internationale (la usile culisante) cu cheile masinii, parcata in Aeroport, la etaj. Dupa legitimarea clientului, agentul de inchirieri va intocmi actele care atesta plata, va va oferi factura fiscala, contractul de inchiriere, chitantele aferente si cuponul care atesta blocarea garantiei.

 

[+] Arata ghidul turistic al orasului Otopeni

 

 

Aeroportul International “Henri Coanda”  Bucuresti – Otopeni este cel mai mare si cel mai important aeroport din Romania.  Situat in afara zonei urbane a Bucurestiului,  la 16 km nord de centrul orasului Bucuresti, aeroportul International “Henri Coanda” Bucuresti, numele aeroportului s-a schimbat in mai 2004, pana atunci numindu-se diferit.

 

 

Aeroportul International Otopeni,  are ca obiect principal de activitate asigurarea serviciilor aeroportuare pentru tranzitul de persoane, marfuri si posta, dezvoltarea si modernizarea  bunurilor din patrimoniul sau, efectuarea de  servicii, intretinere, reparare, lucrari de exploatare,  in vederea asigurarii conditiilor pentru plecarea, sosirea si manevrarea la sol a aeronavelor in trafic national si/sau international, precum si servicii de interes public national. Aeroportul este accesibil din Bucuresti cu ajutorul liniei de autobuz RATB 783, cu ajutorul taxiului, dar si cu ajutorul noii rute feroviare Gara de Nord – Aeroportul Otopeni.

 

In cazul in care nu doriti sa apelati la metodele de transport enumerate mai sus, in incinta aeroportului, in zona publica a terminalului sosiri internationale, sunt amplasate ghisee rent a car, oferindu-va posibilitatea de a  contacta o firma de inchirieri auto.

 

Aeroportul International “Henri Coanda” Bucuresti, este una dintre cele mai valoroase companii de servicii premiate la Gala ZF 2006, iar conform unui studiu, exceleaza in oferirea de servicii de calitate precum timpul de asteptare la control pasapoarte, ambianta din aeroport, preturi accesibile pentru parcarile publice,  confort in zona portilor de imbarcare, siguranta si securitate in aeroport. Aeroportul dispune de facilitati precum restaurante si baruri, bancomate, farmacie, schimb valutar, coafor, acces internet, automate bauturi racoritoare si cafea, hotel, securizare bagaje, posta, magazine.

 

 

Inchirieri Auto Otopeni
Adresa Biroului
12 Aeroportul Otopeni - Henry Coanda
Otopeni, Ilfov   075150
Romania
Dispecerat +40 732 545 342
Email:

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini