auto de inchiriat inchirieri auto car rental


Inchirieri Auto Braila

 

Reşedinţă a jud. Ialomiţa, municipiul Slobozia este situat aproape în centrul geometric al Bărăganului, pe malul stâng al Ialomiţei. Altitudinea minimă a oraşului este de 20 m, atinsă în partea estică, iar cea maximă de 22 m în partea vestică. La Slobozia se înalţă Movila Bora (53 m), iar la N municipiul este mărginit de gârla Iezerul, fost curs al Ialomiţei. Pe calea ferată distanţele faţă de Bucureşti, Constanţa şi Călăraşi sunt de 127, 133 şi respectiv 44 km.

 

Important nod rutier (intersecţia mai multor drumuri naţionale), Slobozia se află la 120 km de Bucureşti (DN 2A/E 60), 91 km de Brăila (DN 21), 145 km de Constanţa şi 43 km de Călăraşi. in domeniul invăţământului Slobozia se afirmă din sec. XVII. incepând cu sec. XIX aici se infiinţează o şcoală publică, ulterior gimnazii de băieţi şi fete.

 

Astăzi in Slobozia îşi desfăşoară activitatea patru licee, şcoli profesionale şi opt şcoli generale. in 1911-1912 se infiinţează biblioteca populară de pe lângă Şcoala de Municipiul dispune de o casă de cultură, un club al tineretului, biblioteci, muzee, centrul cultural „Ionel Perlea" cu săli de expoziţie şi spectacole, instituţii culturale etc. in Slobozia s-a născut cântăreţul de operă. George Folescu (1884-1939). Beneficiind de o poziţie favorabilă în raport cu principalele drumuri comerciale. Slobozia s-a dezvoltat pe locul unei aşezări menţionate documentar în 1594 sub numele de Vaideni.

 

 

Inchirieri Auto Slobozia

Adresa Biroului

Slobozia
Romania
Dispecerat +40 732 545 342
Email:

 

distanta
masinile
autovehicule
conditii
parc
Termeni si Conditii inchirieri masini